Από το: Συνταγές που αρέσουν
Το μαγικό ταξίδι στην επαγγελματική μαγειρική ξεκινάει μέσα από την σχολή της Chef D'Oeuvre. Μόλις δύο εβδομάδες σπουδαστής και οι γνωριμίες που έχω κάνει είναι πολλές και οι φίλοι πολλοί. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος να φιλοξενίσω για πρώτη (και όχι τελευταία) φορά, συνταγή φίλου-συμμαθητή στο blog.
Ο φίλος Σπύρος μας δείχνει πως θα φτιάξουμε Σου με κρέμα και ζάχαρη άχνη.Βάζετε 100γρ. αναλατο βούτυρο και 250ml νερο να βράσουν. Κατεβάζετε απο τη φωτιά. Προσθέτετε 150γρ αλεύρι κοσκινισμενο και απο 1 κ.γ. αλάτι και 1 κ.γ. ζάχαρη και χτυπάτε. Οταν η ζύμη γίνει λεία βαζετε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να στεγνώσει, να σχηματίσει μια μπάλα και να ξεκολλήσει απο τα τοιχώματα της κατσαρόλας. Προσθέτετε σταδιακά τέσσερα χτυπημένα αυγά, εκτός φωτιάς για να μην ψηθούν, χτυπώντας καλά κάθε φορά που προσθετετε αυγα. Χτυπάτε συνέχεια μέχρι να πήξει και να γυαλίσει η ζύμη. Θα πρέπει να πέφτει από...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagespouaresoun.blogspot.gr
Το μαγικό ταξίδι στην επαγγελματική μαγειρική ξεκινάει μέσα από την σχολή της Chef D'Oeuvre. Μόλις δύο εβδομάδες σπουδαστής και οι γνωριμίες που έχω κάνει είναι πολλές και οι φίλοι πολλοί. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος να φιλοξενίσω για πρώτη (και όχι τελευταία) φορά, συνταγή φίλου-συμμαθητή στο blog.
Ο φίλος Σπύρος μας δείχνει πως θα φτιάξουμε Σου με κρέμα και ζάχαρη άχνη.Βάζετε 100γρ. αναλατο βούτυρο και 250ml νερο να βράσουν. Κατεβάζετε απο τη φωτιά. Προσθέτετε 150γρ αλεύρι κοσκινισμενο και απο 1 κ.γ. αλάτι και 1 κ.γ. ζάχαρη και χτυπάτε. Οταν η ζύμη γίνει λεία βαζετε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να στεγνώσει, να σχηματίσει μια μπάλα και να ξεκολλήσει απο τα τοιχώματα της κατσαρόλας. Προσθέτετε σταδιακά τέσσερα χτυπημένα αυγά, εκτός φωτιάς για να μην ψηθούν, χτυπώντας καλά κάθε φορά που προσθετετε αυγα. Χτυπάτε συνέχεια μέχρι να πήξει και να γυαλίσει η ζύμη. Θα πρέπει να πέφτει από...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagespouaresoun.blogspot.gr