Από το: Μάχη στην κουζίνα
Το νουά είναι ένα κομμάτι μοσχαριού από το μπούτι χωρίς λίπος και είναι ωραίο για ψητό της κατσαρόλας!! Εγώ το έψησα στο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία για αρκετές ώρες με σάλτσα και κρασί και η γεύση του ήταν σκέτη απόλαυση. Ένα πολύ καλό γευστικό αποτέλεσμα που αξίζει να
δοκιμάσετε! Ελάτε γρήγορα μαζί μου!! Πλένουμε καλά το κρέας (δεν το κόβουμε), το στεγνώνουμε και το βάζουμε στην γάστρα ή σε ταψί, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε ρίγανη και θυμάρι ξερό (αν έχετε και φρέσκια ρίγανη προσθέστε 2 κλωναράκια). Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα, το κόκκινο κρασί, το καρότο, τις σκελίδες του σκόρδου ολόκληρες, 1/2 κούπα νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι σε όλη την επιφάνεια και 1/2-3/4 της κούπας λάδι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σκεπάζουμε για 2 ώρες στον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Το νουά είναι ένα κομμάτι μοσχαριού από το μπούτι χωρίς λίπος και είναι ωραίο για ψητό της κατσαρόλας!! Εγώ το έψησα στο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία για αρκετές ώρες με σάλτσα και κρασί και η γεύση του ήταν σκέτη απόλαυση. Ένα πολύ καλό γευστικό αποτέλεσμα που αξίζει να
δοκιμάσετε! Ελάτε γρήγορα μαζί μου!! Πλένουμε καλά το κρέας (δεν το κόβουμε), το στεγνώνουμε και το βάζουμε στην γάστρα ή σε ταψί, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε ρίγανη και θυμάρι ξερό (αν έχετε και φρέσκια ρίγανη προσθέστε 2 κλωναράκια). Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα, το κόκκινο κρασί, το καρότο, τις σκελίδες του σκόρδου ολόκληρες, 1/2 κούπα νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι σε όλη την επιφάνεια και 1/2-3/4 της κούπας λάδι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σκεπάζουμε για 2 ώρες στον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr