Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , » Μοσχάρι Νουά στο Φούρνο με Ντομάτα και Κρασί

Μοσχάρι Νουά στο Φούρνο με Ντομάτα και Κρασί

Written By Unknown on Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 10, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Μάχη στην κουζίνα
Το νουά είναι ένα κομμάτι μοσχαριού από το μπούτι χωρίς λίπος και είναι ωραίο για ψητό της κατσαρόλας!! Εγώ το έψησα στο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία για αρκετές ώρες με σάλτσα και κρασί και η γεύση του ήταν σκέτη απόλαυση. Ένα πολύ καλό γευστικό αποτέλεσμα που αξίζει να
δοκιμάσετε! Ελάτε γρήγορα μαζί μου!! Πλένουμε καλά το κρέας (δεν το κόβουμε), το στεγνώνουμε και το βάζουμε στην γάστρα ή σε ταψί, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε ρίγανη και θυμάρι ξερό (αν έχετε και φρέσκια ρίγανη προσθέστε 2 κλωναράκια). Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα, το κόκκινο κρασί, το καρότο, τις σκελίδες του σκόρδου ολόκληρες, 1/2 κούπα νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι σε όλη την επιφάνεια και 1/2-3/4 της κούπας λάδι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σκεπάζουμε για 2 ώρες στον...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr


SHARE

About Unknown