Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε, καθαρίζουμε το κουνέλι και το κόβουμε σε μερίδες. Το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Παίρνουμε τις μερίδες κουνέλι και τις αλείφουμε με μουστάρδα και τις τοποθετούμε σ' ένα μεγάλο μπολ ή μία λεκανίτσα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κρασί, τα φύλλα
δάφνης, το μπαχάρι, τους κόκκους πιπέρι και το δεντρολίβανο. Το μπολ το βάζουμε όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, λαδώνουμε ένα ταψί. Στη μέση του ταψιού, απλώνουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες. Παίρνουμε τις μερίδες και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις τοποθετούμε επάνω στο κρεμμύδι, ανάμεσά τους βάζουμε και τις σκελίδες σκόρδου, τις έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια και γύρω απ' αυτές, τοποθετούμε τις πατάτες, αφού τις έχουμε κόψει κυδωνάτες. Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιών, αφού έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτό τη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε, καθαρίζουμε το κουνέλι και το κόβουμε σε μερίδες. Το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Παίρνουμε τις μερίδες κουνέλι και τις αλείφουμε με μουστάρδα και τις τοποθετούμε σ' ένα μεγάλο μπολ ή μία λεκανίτσα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κρασί, τα φύλλα
δάφνης, το μπαχάρι, τους κόκκους πιπέρι και το δεντρολίβανο. Το μπολ το βάζουμε όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, λαδώνουμε ένα ταψί. Στη μέση του ταψιού, απλώνουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες. Παίρνουμε τις μερίδες και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις τοποθετούμε επάνω στο κρεμμύδι, ανάμεσά τους βάζουμε και τις σκελίδες σκόρδου, τις έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια και γύρω απ' αυτές, τοποθετούμε τις πατάτες, αφού τις έχουμε κόψει κυδωνάτες. Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιών, αφού έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτό τη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com