Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καταρχήν πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι στην κατσαρόλα για να κάψει... Προσθέτουμε τα πράσα σε ροδέλες κομμένα και τα σοτάρουμε. Σοτάρουμε και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λάχανά μας και
τα καρότα, αφού προηγουμένως τα έχουμε περάσει από το τρίφτη. Τα σοτάρουμε και αυτά λίγο μέχρι να πέσει ο όγκος τους... Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σπανάκι ψιλοκομμένο. Αλατοπιπερώνουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καταρχήν πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι στην κατσαρόλα για να κάψει... Προσθέτουμε τα πράσα σε ροδέλες κομμένα και τα σοτάρουμε. Σοτάρουμε και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λάχανά μας και
τα καρότα, αφού προηγουμένως τα έχουμε περάσει από το τρίφτη. Τα σοτάρουμε και αυτά λίγο μέχρι να πέσει ο όγκος τους... Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σπανάκι ψιλοκομμένο. Αλατοπιπερώνουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com