Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Νοστιμότατη και ζουμερή μηλόπιτα. Ζυμωνουμε ολα τα υλικα για τη μπισκοτένια βάση και κανουμε μια μπάλα,τη βαζουμε στο ψυγείο για 1 ωρα. Ανάβουμε τον φουρνο στον αερα στους 180 βαθμούς. Βουτυρωνουμε μια φορμα 26 άρα με αποσπώμενο πάτο. Βγαζουμε
την ζυμη απ το ψυγείο. Ανοιγουμε το μπισκοτενια φυλο και ντύνουμε την φορμα και τα πλαϊνά. Με το μιξερ χτυπαμε τα αυγα με την αχνη,να αφρατεψουν λιγο. Προσθετουμε τα υπόλοιπα υλικα, την σαντιγη την πρόσθετω στο τέλος και ανακατεύω απαλα να ενωθούν τα υλικα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Νοστιμότατη και ζουμερή μηλόπιτα. Ζυμωνουμε ολα τα υλικα για τη μπισκοτένια βάση και κανουμε μια μπάλα,τη βαζουμε στο ψυγείο για 1 ωρα. Ανάβουμε τον φουρνο στον αερα στους 180 βαθμούς. Βουτυρωνουμε μια φορμα 26 άρα με αποσπώμενο πάτο. Βγαζουμε
την ζυμη απ το ψυγείο. Ανοιγουμε το μπισκοτενια φυλο και ντύνουμε την φορμα και τα πλαϊνά. Με το μιξερ χτυπαμε τα αυγα με την αχνη,να αφρατεψουν λιγο. Προσθετουμε τα υπόλοιπα υλικα, την σαντιγη την πρόσθετω στο τέλος και ανακατεύω απαλα να ενωθούν τα υλικα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr