Από το: Chefoulis
Ξεκινάμε να φτιάξουμε την γέμιση σοτάροντας με λίγο ελαιόλαδο τον κιμά μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να ασπρίσουν και να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος προσθέτουμε την φέτα τριμμένη. Κατεβάζουμε από την φωτιά κι αφήνουμε
την γέμιση να κρυώσει. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι, την μαγιά, το αλάτι και την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Αρχίζουμε να προσθέτουμε λίγο λίγο το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ξεκινάμε να φτιάξουμε την γέμιση σοτάροντας με λίγο ελαιόλαδο τον κιμά μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να ασπρίσουν και να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος προσθέτουμε την φέτα τριμμένη. Κατεβάζουμε από την φωτιά κι αφήνουμε
την γέμιση να κρυώσει. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι, την μαγιά, το αλάτι και την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Αρχίζουμε να προσθέτουμε λίγο λίγο το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr