Από το: Chefoulis
Χτυπάμε σε ένα μπολ με το μίξερ την κρέμα γάλακτος (330ml) μαζί με την άχνη ζάχαρη (2 κουταλιές σούπας) μέχρι να αφρατέψει καλά. Καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμη αν γυρίσουμε το μπολ ανάποδα και δεν πέφτει. Την αφήνουμε στην άκρη και σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα αυγά , την
ζάχαρη , τις βανίλιες και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά. Ρίχνουμε το κακάο, το λιωμένο βούτυρο (όχι καυτό) και συνεχίζουμε να το δουλεύουμε με το μίξερ. Προσθέτουμε τις 2 μπανάνες, αφού πρώτα τις περάσουμε από το μπλέντερ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Χτυπάμε σε ένα μπολ με το μίξερ την κρέμα γάλακτος (330ml) μαζί με την άχνη ζάχαρη (2 κουταλιές σούπας) μέχρι να αφρατέψει καλά. Καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμη αν γυρίσουμε το μπολ ανάποδα και δεν πέφτει. Την αφήνουμε στην άκρη και σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα αυγά , την
ζάχαρη , τις βανίλιες και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά. Ρίχνουμε το κακάο, το λιωμένο βούτυρο (όχι καυτό) και συνεχίζουμε να το δουλεύουμε με το μίξερ. Προσθέτουμε τις 2 μπανάνες, αφού πρώτα τις περάσουμε από το μπλέντερ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr