Από το: Ioanna's Blog
Στο τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. (προσωπικά δεν τσιγαρίζω τα κρέας ποτέ πολλή ώρα και δεν το αφήνω να ροδίσει). Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά μέχρι να εξατμισθεί το κρασί.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, ρίχνουμε το νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει το κρέας. Στίβουμε το λεμόνι και σ΄ένα μπωλάκι ρίχνουμε το χυμό του, τη μουστάρδα, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Στο τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. (προσωπικά δεν τσιγαρίζω τα κρέας ποτέ πολλή ώρα και δεν το αφήνω να ροδίσει). Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά μέχρι να εξατμισθεί το κρασί.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, ρίχνουμε το νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει το κρέας. Στίβουμε το λεμόνι και σ΄ένα μπωλάκι ρίχνουμε το χυμό του, τη μουστάρδα, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr