Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σ' ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, την πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε με το σύρμα. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, κατόπιν το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το μείγμα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το σπανάκι, τη ντομάτα και τη φέτα και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί.
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σ' ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, την πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε με το σύρμα. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, κατόπιν το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το μείγμα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το σπανάκι, τη ντομάτα και τη φέτα και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί.
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr