Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Βάζουμε σ' ένα μπολ τις φράουλες με τη ζάχαρη, ανακατεύουμε ελαφρώς και τις αφήνουμε για 20'-30' στο ψυγείο. Κατόπιν, αδειάζουμε το μπολ σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη βανίλια. Αφήνουμε να σιγοβράσει και να δέσει το μείγμα για 20' περίπου. Τέλος, γεμίζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα*, σφραγίζουμε
καλά και τα γυρίζουμε ανάποδα. Τα αφήνουμε, έως ότου κρυώσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Βάζουμε σ' ένα μπολ τις φράουλες με τη ζάχαρη, ανακατεύουμε ελαφρώς και τις αφήνουμε για 20'-30' στο ψυγείο. Κατόπιν, αδειάζουμε το μπολ σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη βανίλια. Αφήνουμε να σιγοβράσει και να δέσει το μείγμα για 20' περίπου. Τέλος, γεμίζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα*, σφραγίζουμε
καλά και τα γυρίζουμε ανάποδα. Τα αφήνουμε, έως ότου κρυώσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr