Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Απαραίτητο για ένα καλό στιφάδο είναι μπόλικα κρεμμύδια, κατά προτίμηση μικρό κρεμμυδάκι “κοκάρι” για να είναι ολόκληρο και το φαγητό γίνεται μέλι από τη γλύκα των κρεμμυδιών. Το Κυπριακό στιφάδο διαφέρει από το Ελληνικό γιατί δεν βάζουμε ντομάτα μέσα και το κρέας
ψήνεται μόνο με κρασί και ξύδι και αρωματικά όπως κανέλλα, φύλλα δάφνης και πολλούς κόκκους μαύρο πιπέρι. Εκτός από το κουνέλι το στιφάδο γίνεται και με μοσχάρι ή βοδινό και βεβαίως με λαγό, αλλά πού να τον βρούμε;
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info
Απαραίτητο για ένα καλό στιφάδο είναι μπόλικα κρεμμύδια, κατά προτίμηση μικρό κρεμμυδάκι “κοκάρι” για να είναι ολόκληρο και το φαγητό γίνεται μέλι από τη γλύκα των κρεμμυδιών. Το Κυπριακό στιφάδο διαφέρει από το Ελληνικό γιατί δεν βάζουμε ντομάτα μέσα και το κρέας
ψήνεται μόνο με κρασί και ξύδι και αρωματικά όπως κανέλλα, φύλλα δάφνης και πολλούς κόκκους μαύρο πιπέρι. Εκτός από το κουνέλι το στιφάδο γίνεται και με μοσχάρι ή βοδινό και βεβαίως με λαγό, αλλά πού να τον βρούμε;
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info