Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κουνέλι ή Μοσχάρι Στιφάδο

Written By Unknown on Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 | Νοεμβρίου 27, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Απαραίτητο για ένα καλό στιφάδο είναι μπόλικα κρεμμύδια, κατά προτίμηση μικρό κρεμμυδάκι “κοκάρι” για να είναι ολόκληρο και το φαγητό γίνεται μέλι από τη γλύκα των κρεμμυδιών. Το Κυπριακό στιφάδο διαφέρει από το Ελληνικό γιατί δεν βάζουμε ντομάτα μέσα και το κρέας
ψήνεται μόνο με κρασί και ξύδι και αρωματικά όπως κανέλλα, φύλλα δάφνης και πολλούς κόκκους μαύρο πιπέρι. Εκτός από το κουνέλι  το στιφάδο γίνεται και με μοσχάρι ή βοδινό και βεβαίως με λαγό, αλλά πού να τον βρούμε;
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info


SHARE

About Unknown