Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε γίγαντες, λευκούς ή μαύρους, βάλτε λίγους παραπάνω στο νερό και κρατείστε 1-2 κούπες για τη συνταγή. Διαλέξτε καλοβρασμένους αλλά ολόκληρους, όχι λιωμένους γίγαντες. Θα ενθουσιαστείτε. Εγώ αυτή τη φορά τους έφτιαξα με
μαύρους γίγαντες αλλά –νηστίσιμες μέρες είναι- σύντομα θα τους φτιάξω και με λευκούς.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε γίγαντες, λευκούς ή μαύρους, βάλτε λίγους παραπάνω στο νερό και κρατείστε 1-2 κούπες για τη συνταγή. Διαλέξτε καλοβρασμένους αλλά ολόκληρους, όχι λιωμένους γίγαντες. Θα ενθουσιαστείτε. Εγώ αυτή τη φορά τους έφτιαξα με
μαύρους γίγαντες αλλά –νηστίσιμες μέρες είναι- σύντομα θα τους φτιάξω και με λευκούς.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr