Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σ' ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, τη βανίλια και το αλάτι. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε με αυγοδάρτη το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη, το μέλι, τα αυγά, το γάλα και το λικέρ. Κατόπιν, ρίχνουμε σταδιακά το μείγμα με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με μια
μαρίζ. Προσθέτουμε τα μήλα και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά με αργές κινήσεις. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα, αδειάζουμε μέσα όλο το μείγμα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σ' ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, τη βανίλια και το αλάτι. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε με αυγοδάρτη το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη, το μέλι, τα αυγά, το γάλα και το λικέρ. Κατόπιν, ρίχνουμε σταδιακά το μείγμα με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με μια
μαρίζ. Προσθέτουμε τα μήλα και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά με αργές κινήσεις. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα, αδειάζουμε μέσα όλο το μείγμα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr