Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε το σπανάκι το πλένουμε και το βάζουμε να σουρώσει. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το πράσο, τα πλένουμε , τα ψιλοκόβουμε, το ίδιο κάνουμε και με τον άνηθο και μαϊντανό. Βάζουμε τη μισή μαργαρίνη και το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να κάψει,προσθέτουμε το πιπέρι, την
πάπρικα , αλάτι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το πράσο. Προσθέτουμε το σπανάκι,τον μαϊντανό, τον άνηθο και τα σοτάρουμε όλα μαζί για περίπου 12 λεπτά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένη την γαλοπούλα ή το μπέικον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε το σπανάκι το πλένουμε και το βάζουμε να σουρώσει. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το πράσο, τα πλένουμε , τα ψιλοκόβουμε, το ίδιο κάνουμε και με τον άνηθο και μαϊντανό. Βάζουμε τη μισή μαργαρίνη και το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να κάψει,προσθέτουμε το πιπέρι, την
πάπρικα , αλάτι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το πράσο. Προσθέτουμε το σπανάκι,τον μαϊντανό, τον άνηθο και τα σοτάρουμε όλα μαζί για περίπου 12 λεπτά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένη την γαλοπούλα ή το μπέικον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr