Από το: Chefoulis
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι-πιπέρι, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι ή το γάλα (ή και μισό – μισό), το νερό και την μαργαρίνη και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ζύμη αφράτη και σφικτή.Σκεπάζουμε την ζύμη μας κι ετοιμάζουμε την γέμιση. Τρίβουμε την φέτα
σε ένα μπολ , χτυπάμε το αυγό και το προσθέτουμε στην φέτα, βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι μαύρο. Παίρνουμε με τα χέρια μας λίγο – λίγο από την ζύμη, την ανοίγουμε στην παλάμη μας, βάζουμε ένα κουταλάκι γλυκού από την γέμιση και το κλείνουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι-πιπέρι, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι ή το γάλα (ή και μισό – μισό), το νερό και την μαργαρίνη και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ζύμη αφράτη και σφικτή.Σκεπάζουμε την ζύμη μας κι ετοιμάζουμε την γέμιση. Τρίβουμε την φέτα
σε ένα μπολ , χτυπάμε το αυγό και το προσθέτουμε στην φέτα, βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι μαύρο. Παίρνουμε με τα χέρια μας λίγο – λίγο από την ζύμη, την ανοίγουμε στην παλάμη μας, βάζουμε ένα κουταλάκι γλυκού από την γέμιση και το κλείνουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr