Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σοτάρουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μέχρι να πάρει χρώμα σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρει χρώμα χαμηλώνουμε λιγάκι τη φωτιά και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Μαγειρέουμε για 5 λεπτάκια. Στη συνέχεια σβήνουμε με χυμό από λεμόνι, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός
από τα πράσα. Χαμηλώνουμε αρκετά την φωτιά να σιγοβράσει το φαγητό. Μετά από μια ώρα, προσθέτουμε και τα πράσα τα οποία τα έχουμε ζεματίσει για...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Σοτάρουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μέχρι να πάρει χρώμα σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρει χρώμα χαμηλώνουμε λιγάκι τη φωτιά και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Μαγειρέουμε για 5 λεπτάκια. Στη συνέχεια σβήνουμε με χυμό από λεμόνι, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός
από τα πράσα. Χαμηλώνουμε αρκετά την φωτιά να σιγοβράσει το φαγητό. Μετά από μια ώρα, προσθέτουμε και τα πράσα τα οποία τα έχουμε ζεματίσει για...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas