Από το: Chefoulis
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι,το ελαιόλαδο,το αλάτι,χλιαρό νερό και ζυμώνουμε να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί και να έχουμε μια ζύμη σφιχτή. Σε άλλο μπολ φτιάχνουμε την γέμιση, βάζοντας την αμυγδαλόψιχα (διαλύουμε στο μπλέντερ τα ασπρισμένα αμύγδαλα να γίνουν σκόνη
και την καβουρδίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι), το ανθόνερο ή ροδόνερο,την ζάχαρη,το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, το σιμιγδάλι κι ανακατεύουμε. Ανοίγουμε μέρος από την ζύμη μας σε φύλλο. Βάζουμε γέμιση από την μια άκρη ως την άλλη άκρη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι,το ελαιόλαδο,το αλάτι,χλιαρό νερό και ζυμώνουμε να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί και να έχουμε μια ζύμη σφιχτή. Σε άλλο μπολ φτιάχνουμε την γέμιση, βάζοντας την αμυγδαλόψιχα (διαλύουμε στο μπλέντερ τα ασπρισμένα αμύγδαλα να γίνουν σκόνη
και την καβουρδίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι), το ανθόνερο ή ροδόνερο,την ζάχαρη,το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, το σιμιγδάλι κι ανακατεύουμε. Ανοίγουμε μέρος από την ζύμη μας σε φύλλο. Βάζουμε γέμιση από την μια άκρη ως την άλλη άκρη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr