Από το: Chefoulis
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι και τα αφήνουμε να βράσουν για ακριβώς 10 λεπτά από το σημείο βρασμού. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να αφρατέψουν για περίπου 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί σε
χαμηλή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με το σύρμα συνέχεια μέχρι να πήξει ελαφρώς. Προσθέτουμε το μείγμα αυγά – ζάχαρη που χτυπήσαμε.Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σχηματιστεί μια ωραία κρέμα και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι και τα αφήνουμε να βράσουν για ακριβώς 10 λεπτά από το σημείο βρασμού. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να αφρατέψουν για περίπου 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί σε
χαμηλή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με το σύρμα συνέχεια μέχρι να πήξει ελαφρώς. Προσθέτουμε το μείγμα αυγά – ζάχαρη που χτυπήσαμε.Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σχηματιστεί μια ωραία κρέμα και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr