Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Αφράτοι και τραγανοί κουραμπιέδες! Χτυπάμε πολύ καλά τα δύο βούτυρα ,15' περίπου να γίνει πολύ αφράτο μείγμα, προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και χτυπάμε άλλα 10 λεπτά. Προσθέτουμε το κονιάκ,βανίλιες,τους κρόκους και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά. Τέλος ρίχνουμε το
μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά ζυμώνοντας σε μεγάλο μπολ,προσθέτουμε τα αμύγδαλα, συνεχίζουμε να ζυμώνουμε μαλακή και αφράτη ζύμη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Αφράτοι και τραγανοί κουραμπιέδες! Χτυπάμε πολύ καλά τα δύο βούτυρα ,15' περίπου να γίνει πολύ αφράτο μείγμα, προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και χτυπάμε άλλα 10 λεπτά. Προσθέτουμε το κονιάκ,βανίλιες,τους κρόκους και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά. Τέλος ρίχνουμε το
μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά ζυμώνοντας σε μεγάλο μπολ,προσθέτουμε τα αμύγδαλα, συνεχίζουμε να ζυμώνουμε μαλακή και αφράτη ζύμη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr