Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Κόβουμε και χαράσσουμε τις μελιτζάνες και τις αφήνουμε σε αλατισμένο νερό για 15' και τις στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί. Τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, μέχρι να μαλακώσουν και τις βάζουμε στο ταψί. Έπειτα, αχνίζουμε το κρεμμύδι για 1', αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον κιμά
με την κανέλα. Μόλις αχνιστούν, τα βάζουμε στην άκρη του σκεύους. Ρίχνουμε στο κενό μέρος του σκεύους τη ντομάτα, για να ζεσταθεί, λίγη ζάχαρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Κόβουμε και χαράσσουμε τις μελιτζάνες και τις αφήνουμε σε αλατισμένο νερό για 15' και τις στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί. Τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, μέχρι να μαλακώσουν και τις βάζουμε στο ταψί. Έπειτα, αχνίζουμε το κρεμμύδι για 1', αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον κιμά
με την κανέλα. Μόλις αχνιστούν, τα βάζουμε στην άκρη του σκεύους. Ρίχνουμε στο κενό μέρος του σκεύους τη ντομάτα, για να ζεσταθεί, λίγη ζάχαρη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr