Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε πολύ καλά τα μανιτάρια, κόβουμε τα κοτσάνια τους. Τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας, να πάρουμε τα πολλά νερά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε στο μούλτι (μπλέντερ) τη μουστάρδα, την πάστα ελιάς, τις πιπεριές, αφού τις έχουμε ψιλοκόψει, τη ντομάτα
αφού την έχουμε ψιλοκόψει και αν θέλετε και αποφλοιώσει, το τυρί γκούντα. Τα αναδεύουμε πολύ καλά στο μούλτι, μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Περίπου αυτό, ανάλογα με την ποσότητα, 3 - 5 λεπτά. Στη συνέχεια γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε πολύ καλά τα μανιτάρια, κόβουμε τα κοτσάνια τους. Τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας, να πάρουμε τα πολλά νερά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε στο μούλτι (μπλέντερ) τη μουστάρδα, την πάστα ελιάς, τις πιπεριές, αφού τις έχουμε ψιλοκόψει, τη ντομάτα
αφού την έχουμε ψιλοκόψει και αν θέλετε και αποφλοιώσει, το τυρί γκούντα. Τα αναδεύουμε πολύ καλά στο μούλτι, μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Περίπου αυτό, ανάλογα με την ποσότητα, 3 - 5 λεπτά. Στη συνέχεια γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com