Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Ναι πράγματι γίνεται πολύ γρήγορα και επειδή είναι και πολύ νόστιμη τρώγεται εξίσου γρήγορα. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι,( μόνο τα φύλλα του), το άνηθο, μάραθο, και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Αλατίζουμε και με τα χέρια μας, τα τρίβουμε καλά, να βγάλουν τα υγρά
τους. Αφαιρούμε ότι υγρό έχουν βγάλει από τη λεκάνη μας, και τρίβουμε μέσα την ξινομυζήθρα, ίχνουμε και το λάδι, εάν θέλουμε και λίγο πιπέρι, και έτοιμη η γέμιση της πίτας.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Ναι πράγματι γίνεται πολύ γρήγορα και επειδή είναι και πολύ νόστιμη τρώγεται εξίσου γρήγορα. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι,( μόνο τα φύλλα του), το άνηθο, μάραθο, και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Αλατίζουμε και με τα χέρια μας, τα τρίβουμε καλά, να βγάλουν τα υγρά
τους. Αφαιρούμε ότι υγρό έχουν βγάλει από τη λεκάνη μας, και τρίβουμε μέσα την ξινομυζήθρα, ίχνουμε και το λάδι, εάν θέλουμε και λίγο πιπέρι, και έτοιμη η γέμιση της πίτας.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr