Από το: Cook story
Αυτό το ζουμερό κέικ θα το φτιάξετε σε δέκα λεπτά με ένα ξύλινο κουτάλι χωρίς μίξερ, είναι το πιο εύκολο κέικ που έχω κάνει ποτέ. Μπορείτε να το συνοδέψετε με μαρμελάδα φράουλας ή και με φρέσκες φράουλες και άχνη ζάχαρη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα
στους 170 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το baking και το ξύσμα, ανακατεύουμε καλά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Αυτό το ζουμερό κέικ θα το φτιάξετε σε δέκα λεπτά με ένα ξύλινο κουτάλι χωρίς μίξερ, είναι το πιο εύκολο κέικ που έχω κάνει ποτέ. Μπορείτε να το συνοδέψετε με μαρμελάδα φράουλας ή και με φρέσκες φράουλες και άχνη ζάχαρη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα
στους 170 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το baking και το ξύσμα, ανακατεύουμε καλά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr