Από το: Aroma of a Simple Cuisine
Στην ουσία πρόκειται για το γνωστό σε όλους μας λαδολέμονο, ελαφρώς ενισχυμένο και με προέλευση από τη Νότια Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, σε μία έρευνα στο ίντερνετ, διάβασα ότι η προέλευση της σάλτσας είναι από τη Σικελία και πως η ονομασία της προέρχεται από τη λέξη salamoia, που σημαίνει αλμυρό. Τα υλικά της είναι απλούστατα, απλά εδώ θα τη
βρείτε ελάχιστα πειραγμένη, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε μία πιο γαλακτώδη υφή, κάτι που οι Σισιλιάνοι την πετύχαιναν χτυπώντας τα υλικά σε μπεν μαρί. Εμείς για ευκολία θα χρησ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr
Στην ουσία πρόκειται για το γνωστό σε όλους μας λαδολέμονο, ελαφρώς ενισχυμένο και με προέλευση από τη Νότια Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, σε μία έρευνα στο ίντερνετ, διάβασα ότι η προέλευση της σάλτσας είναι από τη Σικελία και πως η ονομασία της προέρχεται από τη λέξη salamoia, που σημαίνει αλμυρό. Τα υλικά της είναι απλούστατα, απλά εδώ θα τη
βρείτε ελάχιστα πειραγμένη, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε μία πιο γαλακτώδη υφή, κάτι που οι Σισιλιάνοι την πετύχαιναν χτυπώντας τα υλικά σε μπεν μαρί. Εμείς για ευκολία θα χρησ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://aromaofasimplecuisine.blogspot.gr