Από το: Cook story
Ένας πολύ εύκολος τρόπος να φάμε ψάρι και ιδανικό για τα παιδιά αφού είναι φιλέτο και δεν έχει αγκάθια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα είδη λευκού ψαριού όπως πανγκάσιους ή μπακαλιάρο, πάντα όμως φιλέτο, αλλά δεν πρέπει να παραλείψουμε το βασικό μπαχαρικό που
είναι το λεμονοπίπερο. Σε ένα φαρδύ μπολ βάζουμε το αλεύρι το αλάτι και το λεμονοπίπερο και ανακατεύουμε, σε αυτό το μείγμα θα πανάρουμε το ψάρι αφού το έχουμε κόψει σε μέτρια κομμάτια. Σε ένα μεγάλο και ρηχό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένας πολύ εύκολος τρόπος να φάμε ψάρι και ιδανικό για τα παιδιά αφού είναι φιλέτο και δεν έχει αγκάθια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα είδη λευκού ψαριού όπως πανγκάσιους ή μπακαλιάρο, πάντα όμως φιλέτο, αλλά δεν πρέπει να παραλείψουμε το βασικό μπαχαρικό που
είναι το λεμονοπίπερο. Σε ένα φαρδύ μπολ βάζουμε το αλεύρι το αλάτι και το λεμονοπίπερο και ανακατεύουμε, σε αυτό το μείγμα θα πανάρουμε το ψάρι αφού το έχουμε κόψει σε μέτρια κομμάτια. Σε ένα μεγάλο και ρηχό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr