Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , » Φιλέτο γλώσσας με λεμονάτο πανάρισμα

Φιλέτο γλώσσας με λεμονάτο πανάρισμα

Written By Unknown on Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 15, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Cook story
Ένας πολύ εύκολος τρόπος να φάμε ψάρι και ιδανικό για τα παιδιά αφού είναι φιλέτο και δεν έχει αγκάθια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα είδη λευκού ψαριού όπως πανγκάσιους ή μπακαλιάρο, πάντα όμως φιλέτο, αλλά δεν πρέπει να παραλείψουμε το βασικό μπαχαρικό που

είναι το λεμονοπίπερο. Σε ένα φαρδύ μπολ βάζουμε το αλεύρι το αλάτι και το λεμονοπίπερο και ανακατεύουμε, σε αυτό το μείγμα θα πανάρουμε το ψάρι αφού το έχουμε κόψει σε μέτρια κομμάτια. Σε ένα μεγάλο και ρηχό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτά...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr


SHARE

About Unknown