Από το: ditucook
Σωτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο βούτυρο και σβήνουμε με το κονιάκ. Αναμιγνύουμε τα υλικά για τη ζύμη σε ένα μπωλ και τα χτυπάμε καλά με το σύρμα. Ρίχνουμε μια μεγάλη κουτάλα ζύμη στην κρεπιέρα και την απλώνουμε. Μόλις πάρει χρώμα την αναποδογυρίζουμε. Τη χωρίζουμε νοητά
στη μέση και προσθέτουμε τα υλικά στο επάνω μισό με την εξής σειρά. Τυρί, γαλοπούλα, κρεμμύδι, μανιτάρια, ντομάτα. Προσθέτουμε μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα όσο θέλουμε και διπλώνουμε την κρέπα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Σωτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο βούτυρο και σβήνουμε με το κονιάκ. Αναμιγνύουμε τα υλικά για τη ζύμη σε ένα μπωλ και τα χτυπάμε καλά με το σύρμα. Ρίχνουμε μια μεγάλη κουτάλα ζύμη στην κρεπιέρα και την απλώνουμε. Μόλις πάρει χρώμα την αναποδογυρίζουμε. Τη χωρίζουμε νοητά
στη μέση και προσθέτουμε τα υλικά στο επάνω μισό με την εξής σειρά. Τυρί, γαλοπούλα, κρεμμύδι, μανιτάρια, ντομάτα. Προσθέτουμε μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα όσο θέλουμε και διπλώνουμε την κρέπα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
