Από το: ditucook
Τεμαχίζουμε μανιτάρια τοματίνια και κρεμμύδια και τα σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το μαιντανό και το tabasco. Τα αφήνουμε 10-15 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους και σβήνουμε με το ούζο. Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά και όταν ειναι al dente τα
ρίχνουμε μέσα στη σωτέζα. Προσθέτουμε και λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τα ζυμαρικά, δυναμώνουμε για 2 λεπτά τη φωτιά και ανακατέυουμε καλά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Πασπαλίζουμε με τυρί της αρεσκείας μας. Καλή σας όρεξη.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Τεμαχίζουμε μανιτάρια τοματίνια και κρεμμύδια και τα σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το μαιντανό και το tabasco. Τα αφήνουμε 10-15 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους και σβήνουμε με το ούζο. Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά και όταν ειναι al dente τα
ρίχνουμε μέσα στη σωτέζα. Προσθέτουμε και λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τα ζυμαρικά, δυναμώνουμε για 2 λεπτά τη φωτιά και ανακατέυουμε καλά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Πασπαλίζουμε με τυρί της αρεσκείας μας. Καλή σας όρεξη.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
