Από το: Chefoulis
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια 3 εκ (περίπου) ,τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σκουπίζουμε ελαφριώς τα μανιτάρια με ένα νωπό πανάκι και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε κατσαρόλα χαμηλή ζεσταίνουμε το μισό
ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα σοτάρουμε μαζί με τα μανιτάρια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια 3 εκ (περίπου) ,τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σκουπίζουμε ελαφριώς τα μανιτάρια με ένα νωπό πανάκι και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε κατσαρόλα χαμηλή ζεσταίνουμε το μισό
ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα σοτάρουμε μαζί με τα μανιτάρια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr