Από το: ditucook
Μουσκεύουμε καλά τα παξιμάδια και τα στραγγίζουμε. Τα θρυμματίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπωλ μαζί με τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει. Στη συνέχεια καθαρίζουμε και
κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ταψί. Σε ένα μικρό μπωλ ρίχνουμε τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιών, ελαιόλαδο, ρίγανη και θυμάρι. Τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατάτες. Πλάθουμε τα μπιφτέκ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Μουσκεύουμε καλά τα παξιμάδια και τα στραγγίζουμε. Τα θρυμματίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπωλ μαζί με τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει. Στη συνέχεια καθαρίζουμε και
κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ταψί. Σε ένα μικρό μπωλ ρίχνουμε τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιών, ελαιόλαδο, ρίγανη και θυμάρι. Τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατάτες. Πλάθουμε τα μπιφτέκ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr