Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μυρωδάτο κέικ με λευκό γλάσσο και λεμόνι

Written By Unknown on Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 21, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, τις βανίλιες και το ξύσμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε. Μόλις σφύξει η ζύμη την αραιώνουμε με το γάλα. Βουτυρώνουμε μία φόρμα ή ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 180'
βαθμούς για 50' λεπτά ανάλογα και με το φούρνο μας. Αφήνουμε το κέικ μας να κρυώσει. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή κουβερτούρα και απλώνουμε στην επιφάνεια του κέικ. Πασπαλίζουμε με λίγο ακόμη ξύσμα λεμονιού και με τη χρωματιστεί τρούφα. Σημ....

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr


SHARE

About Unknown