Από το: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, τις βανίλιες και το ξύσμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε. Μόλις σφύξει η ζύμη την αραιώνουμε με το γάλα. Βουτυρώνουμε μία φόρμα ή ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 180'
βαθμούς για 50' λεπτά ανάλογα και με το φούρνο μας. Αφήνουμε το κέικ μας να κρυώσει. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή κουβερτούρα και απλώνουμε στην επιφάνεια του κέικ. Πασπαλίζουμε με λίγο ακόμη ξύσμα λεμονιού και με τη χρωματιστεί τρούφα. Σημ....
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, τις βανίλιες και το ξύσμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε. Μόλις σφύξει η ζύμη την αραιώνουμε με το γάλα. Βουτυρώνουμε μία φόρμα ή ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 180'
βαθμούς για 50' λεπτά ανάλογα και με το φούρνο μας. Αφήνουμε το κέικ μας να κρυώσει. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή κουβερτούρα και απλώνουμε στην επιφάνεια του κέικ. Πασπαλίζουμε με λίγο ακόμη ξύσμα λεμονιού και με τη χρωματιστεί τρούφα. Σημ....
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr