Από το: Φάε Βράδυ
Το νούμερο 1 μυστικό για αφράτα μπιφτέκια είναι το πολύ – μα πολύ καλό πλάσιμο του κιμά. Όσο περισσότερο το πλάσετε τόσο περισσότερος αέρας θα εισχωρήσει στο κρέας. Οπότε πλάθετε τον κιμά σηκώνοντας τη μισή ποσότητα, τοποθετώντας τη πάνω στην άλλη και
πιέζοντας με τις παλάμες προς τα κάτω. Προσθέστε στον κιμά τριμμένη ντομάτα που κάνει τα μπιφτέκια πολύ μαλακά. Αφού πλάσετε τον κιμά για 5-6 λεπτά, προσθέστε τριμμένο κρεμμύδι (όχι κομμένο) και τα υπόλοιπα μυρωδικά που χρησιμοποιείτε, αφήστε τον ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr
Το νούμερο 1 μυστικό για αφράτα μπιφτέκια είναι το πολύ – μα πολύ καλό πλάσιμο του κιμά. Όσο περισσότερο το πλάσετε τόσο περισσότερος αέρας θα εισχωρήσει στο κρέας. Οπότε πλάθετε τον κιμά σηκώνοντας τη μισή ποσότητα, τοποθετώντας τη πάνω στην άλλη και
πιέζοντας με τις παλάμες προς τα κάτω. Προσθέστε στον κιμά τριμμένη ντομάτα που κάνει τα μπιφτέκια πολύ μαλακά. Αφού πλάσετε τον κιμά για 5-6 λεπτά, προσθέστε τριμμένο κρεμμύδι (όχι κομμένο) και τα υπόλοιπα μυρωδικά που χρησιμοποιείτε, αφήστε τον ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr