Από το: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το λάδι μαζί με το μπέικιν, το αλάτι, τη ζάχαρη και το νερό και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι ζυμώνοντας αρχικά με το κουτάλι και μετά με τα χέρια. Όταν αποκτήσουμε ένα ζυμάρι ελαστικό και μαλακό που δεν θα κολλάει στα χέρια το μαζεύουμε σε μπάλα, το
σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30' λεπτά. Στο μεταξύ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης να ενσωματωθούν καλά. Βγάζουμε τη ζύμη απ΄το ψυγείο και την κόβουμε σε 6 μπαλάκια τα οποία ανοίγουμε σε αλευρωμένο πάγκο με πλάστη όσο πιο ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το λάδι μαζί με το μπέικιν, το αλάτι, τη ζάχαρη και το νερό και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι ζυμώνοντας αρχικά με το κουτάλι και μετά με τα χέρια. Όταν αποκτήσουμε ένα ζυμάρι ελαστικό και μαλακό που δεν θα κολλάει στα χέρια το μαζεύουμε σε μπάλα, το
σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30' λεπτά. Στο μεταξύ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης να ενσωματωθούν καλά. Βγάζουμε τη ζύμη απ΄το ψυγείο και την κόβουμε σε 6 μπαλάκια τα οποία ανοίγουμε σε αλευρωμένο πάγκο με πλάστη όσο πιο ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
