Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Κόβουμε το κοτσάνι από το λάχανο και το ζεματάμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα φύλλα του. Το αφήνουμε να κρυώσει και ετοιμάζουμε τη γέμιση. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το βάζουμε σε ένα μπολ. Εκεί βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφη η
γέμιση. Παίρνουμε ένα φύλλο από το λάχανο, πετάμε την καρδιά του,το σκληρό κοτσάνι, και το χωρίζουμε σε δυο φύλλα. Παίρνουμε λίγη από τη γέμιση και την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Κόβουμε το κοτσάνι από το λάχανο και το ζεματάμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα φύλλα του. Το αφήνουμε να κρυώσει και ετοιμάζουμε τη γέμιση. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το βάζουμε σε ένα μπολ. Εκεί βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφη η
γέμιση. Παίρνουμε ένα φύλλο από το λάχανο, πετάμε την καρδιά του,το σκληρό κοτσάνι, και το χωρίζουμε σε δυο φύλλα. Παίρνουμε λίγη από τη γέμιση και την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas