Από το: Angela's Cook
Καθαρίζουμε τις γαρίδες χωρίς να αφαιρέσουμε το κεφάλι. Με μια οδοντογλυφίδα ανοίγουμε μια τρυπούλα στο πάνω μέρος του σώματος της και αφαιρούμε το εντεράκι. Κόβουμε με ψαλίδι τα μουστάκια. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το
σκόρδο που τα έχουμε πολτοποιήσει στο μούλτι. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μόλις αλλάξουν χρώμα ρίχνουμε το κρασί. Το αφήνουμε 5 λεπτά να εξατμιστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πολτοποιημένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι το μπούκοβο και 1 ποτήρι νερ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Καθαρίζουμε τις γαρίδες χωρίς να αφαιρέσουμε το κεφάλι. Με μια οδοντογλυφίδα ανοίγουμε μια τρυπούλα στο πάνω μέρος του σώματος της και αφαιρούμε το εντεράκι. Κόβουμε με ψαλίδι τα μουστάκια. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το
σκόρδο που τα έχουμε πολτοποιήσει στο μούλτι. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μόλις αλλάξουν χρώμα ρίχνουμε το κρασί. Το αφήνουμε 5 λεπτά να εξατμιστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πολτοποιημένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι το μπούκοβο και 1 ποτήρι νερ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon