Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ζαλισμένη Γαριδομακαρονάδα

Written By Unknown on Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 21, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Angela's Cook
Καθαρίζουμε τις γαρίδες χωρίς να αφαιρέσουμε το κεφάλι. Με μια οδοντογλυφίδα ανοίγουμε μια τρυπούλα στο πάνω μέρος του σώματος της και αφαιρούμε το εντεράκι. Κόβουμε με ψαλίδι τα μουστάκια. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το
σκόρδο που τα έχουμε πολτοποιήσει στο μούλτι. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μόλις αλλάξουν χρώμα ρίχνουμε το κρασί. Το αφήνουμε 5 λεπτά να εξατμιστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πολτοποιημένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι το μπούκοβο και 1 ποτήρι νερ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon



SHARE

About Unknown