Από το: dietup
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι ή/και το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέας το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε μαζί με το κρεμμυδάκι. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα φύλλα δάφνης, λίγο νεράκι και το χυμό ντομάτας
και αφήνουμε το κρέας να βράσει μέχρι να μαλακώσει καλά. Σε περίπτωση που το διαιτολόγιό σας σας προτείνει και πατάτες, ρίξτε τις πατάτες στην κατσαρόλα κομμένες στο ίδιο περίπου μέγεθος με τα κομμάτια του...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι ή/και το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέας το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε μαζί με το κρεμμυδάκι. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα φύλλα δάφνης, λίγο νεράκι και το χυμό ντομάτας
και αφήνουμε το κρέας να βράσει μέχρι να μαλακώσει καλά. Σε περίπτωση που το διαιτολόγιό σας σας προτείνει και πατάτες, ρίξτε τις πατάτες στην κατσαρόλα κομμένες στο ίδιο περίπου μέγεθος με τα κομμάτια του...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr