Από το: Chefoulis
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο, καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια την πατάτα, ψιλοκόβουμε τον άνηθο, πλένουμε και κόβουμε το μπρόκολο σε μπουκέτα. Λιώνουμε τον κύβο λαχανικών σε 1 λίτρο χλιαρό νερό. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε
το κρεμμύδι με το σκόρδο ίσα να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον ζωμό, την πατάτα,το μπρόκολο κι αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 -20 λεπτά. Μετά προσθέτουμε τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τον χυμό λεμονιού...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο, καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια την πατάτα, ψιλοκόβουμε τον άνηθο, πλένουμε και κόβουμε το μπρόκολο σε μπουκέτα. Λιώνουμε τον κύβο λαχανικών σε 1 λίτρο χλιαρό νερό. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε
το κρεμμύδι με το σκόρδο ίσα να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον ζωμό, την πατάτα,το μπρόκολο κι αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 -20 λεπτά. Μετά προσθέτουμε τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τον χυμό λεμονιού...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr