Από το: Boukitsa
Βράζουμε και στραγγίζουμε το ρύζι (αφού του ρίξουμε κρύο νερό). Προσθέτουμε τις ελιές αφού αφαιρεθεί το κουκούτσι και κοπούν σε φετάκια, τον αρακά (στραγγισμένο) και τα καβουράκια (ψίχα) κομματιασμένα. Προσθέτουμε αρκετή μαγιονέζα για να ενωθούν τα υλικά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr
Βράζουμε και στραγγίζουμε το ρύζι (αφού του ρίξουμε κρύο νερό). Προσθέτουμε τις ελιές αφού αφαιρεθεί το κουκούτσι και κοπούν σε φετάκια, τον αρακά (στραγγισμένο) και τα καβουράκια (ψίχα) κομματιασμένα. Προσθέτουμε αρκετή μαγιονέζα για να ενωθούν τα υλικά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr