Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Τρίβουμε το αγγούρι στον ρεντέ και το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του. Στη συνέχεια το στίβουμε καλά στα χέρια μας. Τοποθετούμε το γιαούρτι σε μια γαβάθα και προσθέτουμε το στιμμένο αγγούρι, τον άνιθο, αλάτι, πιπέρι, το ξύδι και το λάδι. Φτιάχνουμε δηλ. ένα τζατζίκι χωρίς
σκόρδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά και το βάζουμε στο ψυγείο. Σε μικρό κατσαρολάκι τοποθετούμε το λάδι, τον τοματοχυμό και τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Τρίβουμε το αγγούρι στον ρεντέ και το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του. Στη συνέχεια το στίβουμε καλά στα χέρια μας. Τοποθετούμε το γιαούρτι σε μια γαβάθα και προσθέτουμε το στιμμένο αγγούρι, τον άνιθο, αλάτι, πιπέρι, το ξύδι και το λάδι. Φτιάχνουμε δηλ. ένα τζατζίκι χωρίς
σκόρδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά και το βάζουμε στο ψυγείο. Σε μικρό κατσαρολάκι τοποθετούμε το λάδι, τον τοματοχυμό και τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr