Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Τα κόβουμε σε μεγαλούτσικα κομμάτια.. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι μας ψιλοκομμένο για να το σοτάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια
(ψιλοκομμένα αυτά...) για να σοταριστούν και αυτά. Προσθέτουμε τα καρότα, τις πατάτες και τα κοτσάνια από το σέλινο. Προσθέτουμε μπόλικο νερό, ώστε να καλύπτονται πολύ καλά τα λαχανικά μας και τ' αφήνουμε να βράσουν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά μας. Τα κόβουμε σε μεγαλούτσικα κομμάτια.. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι μας ψιλοκομμένο για να το σοτάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια
(ψιλοκομμένα αυτά...) για να σοταριστούν και αυτά. Προσθέτουμε τα καρότα, τις πατάτες και τα κοτσάνια από το σέλινο. Προσθέτουμε μπόλικο νερό, ώστε να καλύπτονται πολύ καλά τα λαχανικά μας και τ' αφήνουμε να βράσουν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com