Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πατατοκεφτέδες νηστίσιμοι

Written By Unknown on Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 17, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν (μπορούμε να τις αφήσουμε για λίγο κάτω από το νερό της βρύσης). Βγάζουμε τις φλούδες και τις πατάμε με το πιρούνι για να πολτοποιηθούν.

Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον κύβο διαλυμμένο σε ελάχιστο ζεστό νερό, τον μαϊντανό ή τον άνιθο, το ελαιόλαδο και το φυτικό τυρί, αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε πολύ καλά για 5 λεπτά. Θα προσθέσουμε λίγη τριμμένη...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr


SHARE

About Unknown