Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν (μπορούμε να τις αφήσουμε για λίγο κάτω από το νερό της βρύσης). Βγάζουμε τις φλούδες και τις πατάμε με το πιρούνι για να πολτοποιηθούν.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον κύβο διαλυμμένο σε ελάχιστο ζεστό νερό, τον μαϊντανό ή τον άνιθο, το ελαιόλαδο και το φυτικό τυρί, αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε πολύ καλά για 5 λεπτά. Θα προσθέσουμε λίγη τριμμένη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν (μπορούμε να τις αφήσουμε για λίγο κάτω από το νερό της βρύσης). Βγάζουμε τις φλούδες και τις πατάμε με το πιρούνι για να πολτοποιηθούν.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον κύβο διαλυμμένο σε ελάχιστο ζεστό νερό, τον μαϊντανό ή τον άνιθο, το ελαιόλαδο και το φυτικό τυρί, αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε πολύ καλά για 5 λεπτά. Θα προσθέσουμε λίγη τριμμένη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr