Από το: Chefoulis
Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε τα χοντροκομμένα μανιτάρια για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να αρχίσει να γυαλίζει. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει
τελείως το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να έχουν πάρει ένα ωραίο γυαλιστερό χρώμα. Τότε ρίχνουμε μέσα την ζάχαρη, ανακατεύουμε να λιώσει, το κάρυ, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι. Αδειάζουμε μέσα και το ρύζι κι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε τα χοντροκομμένα μανιτάρια για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να αρχίσει να γυαλίζει. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει
τελείως το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να έχουν πάρει ένα ωραίο γυαλιστερό χρώμα. Τότε ρίχνουμε μέσα την ζάχαρη, ανακατεύουμε να λιώσει, το κάρυ, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι. Αδειάζουμε μέσα και το ρύζι κι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr