Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Χτυπάμε τα αυγά με αυγοδάρτη. Προσθέτουμε τα τυριά, το πιπέρι, τον δυόσμο και το αλεύρι. Αν η ζύμη είναι ρευστή προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη. Ζυμώνουμε μικρές μπαλίτσες. Ρολάρουμε, τις τυρόμπαλες στην τριμμένη φρυγανιά ώστε να καλυφθεί πλήρως η επιφάνειά τους. Τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο μέχρι να
ροδίσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Χτυπάμε τα αυγά με αυγοδάρτη. Προσθέτουμε τα τυριά, το πιπέρι, τον δυόσμο και το αλεύρι. Αν η ζύμη είναι ρευστή προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη. Ζυμώνουμε μικρές μπαλίτσες. Ρολάρουμε, τις τυρόμπαλες στην τριμμένη φρυγανιά ώστε να καλυφθεί πλήρως η επιφάνειά τους. Τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο μέχρι να
ροδίσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr