Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Ετοιμάζουμε το σιρόπι αρκετά πιο νωρίς, ίσως και από την προηγούμενη μέρα, έτσι ώστε, όταν θα το χρειαστούμε, να είναι εντελώς κρύο. Δε χρειάζεται να το βράσουμε πολλή ώρα, μια βράση αρκεί, γιατί δε το θέλουμε να είναι πυκνό. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το
βούτυρο (αν χρησιμοποιήσουμε γάλακτος γίνεται ακόμα ωραιότερη) μέχρι να αφρατέψουν καλά. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά λίγα-λίγα τα γιαουρτάκια με την πέτσα τους. Συνεχίζουμε με τα μυρωδικά και τέλος...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Ετοιμάζουμε το σιρόπι αρκετά πιο νωρίς, ίσως και από την προηγούμενη μέρα, έτσι ώστε, όταν θα το χρειαστούμε, να είναι εντελώς κρύο. Δε χρειάζεται να το βράσουμε πολλή ώρα, μια βράση αρκεί, γιατί δε το θέλουμε να είναι πυκνό. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το
βούτυρο (αν χρησιμοποιήσουμε γάλακτος γίνεται ακόμα ωραιότερη) μέχρι να αφρατέψουν καλά. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά λίγα-λίγα τα γιαουρτάκια με την πέτσα τους. Συνεχίζουμε με τα μυρωδικά και τέλος...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr