Από το: Spoon Stories
Καλύτερη και από κρέας! Μια συνταγή ρεβιθάδας με κόκκινη σάλτσα και κομμάτια από γλυκά ζουμερά κρεμμύδια και μπαχάρι, που βγήκε αυθόρμητα από το μυαλό μου μια κρύα μέρα αφραγκίας! Από τότε καθιερώθηκε και όταν το θερμόμετρο πέφτει, μπαίνει στο εβδομαδιαίο μας
μενού. Τη σερβίρουμε με φρεσκοψημένο ψωμί και κόκκινο κρασί! Έτσι γιατί τα καλύτερα πάντα είναι και τα αυθόρμητα. Η ρεβιθάδα με κόκκινη σάλτσα είναι μια συνταγή που μπορεί να γίνει η αγαπημένη σας! Πλούσια σε γεύση με μεγάλα κομμάτια κρεμμυδιο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.spoon-stories.com
Καλύτερη και από κρέας! Μια συνταγή ρεβιθάδας με κόκκινη σάλτσα και κομμάτια από γλυκά ζουμερά κρεμμύδια και μπαχάρι, που βγήκε αυθόρμητα από το μυαλό μου μια κρύα μέρα αφραγκίας! Από τότε καθιερώθηκε και όταν το θερμόμετρο πέφτει, μπαίνει στο εβδομαδιαίο μας
μενού. Τη σερβίρουμε με φρεσκοψημένο ψωμί και κόκκινο κρασί! Έτσι γιατί τα καλύτερα πάντα είναι και τα αυθόρμητα. Η ρεβιθάδα με κόκκινη σάλτσα είναι μια συνταγή που μπορεί να γίνει η αγαπημένη σας! Πλούσια σε γεύση με μεγάλα κομμάτια κρεμμυδιο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.spoon-stories.com