Από το: dietup
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τον αστακό, μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμος. Τον βγάζουμε από την κατσαρόλα, αλλά κρατάμε το νερό μέσα στο οποίο έβρασε. Συμπληρώνουμε όσο νερό χρειάζεται επιπλέον, και βράζουμε τα μακαρόνια, έτσι ώστε να πάρουν γεύση από τον αστακό!
Μόλις βράσουν τα σουρώνουμε, κρατώντας και πάλι ½ φλιτζάνι από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν (που έχει και το ζωμό από τον αστακό). Μετρούμε ¾ φλιτζανιού βρασμένα μακαρόνια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμυδάκι και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τον αστακό, μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμος. Τον βγάζουμε από την κατσαρόλα, αλλά κρατάμε το νερό μέσα στο οποίο έβρασε. Συμπληρώνουμε όσο νερό χρειάζεται επιπλέον, και βράζουμε τα μακαρόνια, έτσι ώστε να πάρουν γεύση από τον αστακό!
Μόλις βράσουν τα σουρώνουμε, κρατώντας και πάλι ½ φλιτζάνι από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν (που έχει και το ζωμό από τον αστακό). Μετρούμε ¾ φλιτζανιού βρασμένα μακαρόνια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμυδάκι και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr