Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταπόδι ξυδιάς

Written By Unknown on Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 23, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Η Εύη μαγειρΕύη
Χταποδάκι σήμερα, ξυδάτο ή ξυδιάς όπως το έλεγαν στην Χαλκιδική, σε κάποιο εστιατόριο που τρώγαμε όταν παραθερίζαμε εκεί. Εύκολη συνταγή, ότι πρέπει για το καλοκαίρι για παρεούλα και ουζάκι..... Εμείς βέβαια, το συνοδεύουμε και με Ζιβάνα Κυπριακή!!! Κοπιάστε!!!

Καθαρίζουμε το χταπόδι, βγάζοντας το δόντι και τα μάτια του και πλένοντάς το καλά με τρεχούμενο νερό. Το βάζουμε σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα και το πιπέρι.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr


SHARE

About Unknown