Από το: ditucook
Σε ένα μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και τα βότανα. Ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά. Αφήνουμε 5΄- 10΄ να αφρίσει η επιφάνεια, δείγμα ότι ενεργοποιήθηκε η μαγιά. Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύοντας με κουτάλι. Όταν η ζύμη
αρχίσει να μαζεύει με την προσθήκη του αλευριού, τη μαζεύουμε σε μπάλα με το χέρι. Την αδειάζουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη ζυμώνουμε για 5 λεπτά με δυνατές κινήσεις. Η ζύμη πρέπει να είναι απαλή, ελαστική και εύπλαστη. Λαδών...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Σε ένα μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και τα βότανα. Ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά. Αφήνουμε 5΄- 10΄ να αφρίσει η επιφάνεια, δείγμα ότι ενεργοποιήθηκε η μαγιά. Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύοντας με κουτάλι. Όταν η ζύμη
αρχίσει να μαζεύει με την προσθήκη του αλευριού, τη μαζεύουμε σε μπάλα με το χέρι. Την αδειάζουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη ζυμώνουμε για 5 λεπτά με δυνατές κινήσεις. Η ζύμη πρέπει να είναι απαλή, ελαστική και εύπλαστη. Λαδών...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr