Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Προτιμώ τα ολόκληρα καλαμαράκια, κι ας έχουν όλη τη φασαρία του καθαρίσματος, γιατί είναι πιο νόστιμα. Εσείς βέβαια μπορείτε να προμηθευτείτε έτοιμες κατεψυγμένες ροδέλες καλαμαριών, αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας. Καθαρίζουμε καλά τα καλαμάρια και
κρατάμε μόνο τα πλοκάμια και το τελείως καθαρό ασπριδερό σώμα τους που το κόβουμε σε 2-3 κομμάτια. Τα βάζουμε σ΄ένα μπολ και προσθέτουμε μια κουταλιά σούπας σόδα φαγητού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Προτιμώ τα ολόκληρα καλαμαράκια, κι ας έχουν όλη τη φασαρία του καθαρίσματος, γιατί είναι πιο νόστιμα. Εσείς βέβαια μπορείτε να προμηθευτείτε έτοιμες κατεψυγμένες ροδέλες καλαμαριών, αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας. Καθαρίζουμε καλά τα καλαμάρια και
κρατάμε μόνο τα πλοκάμια και το τελείως καθαρό ασπριδερό σώμα τους που το κόβουμε σε 2-3 κομμάτια. Τα βάζουμε σ΄ένα μπολ και προσθέτουμε μια κουταλιά σούπας σόδα φαγητού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr