Από το: Betty's cuisine
Η Κική λέει ότι αυτό το φαγητό εκτός απο το ότι είναι πολύ νόστιμο είναι και πολύ εξυπηρετικό ... χρειαζόμαστε μόνο μιά κατσαρόλα !!! ... καλό ε? Ψιλοκόβουμε ένα πράσο και το σοτάρουμε με λίγο λάδι ή βούτυρο αν προτιμάτε, για 5 λεπτά. Προσθέτουμε 2 φιλέτα σολομού, αλάτι και
πιπέρι. Τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό. Αν χρησιμοποιήσουμε άλλο ψάρι, όπως πέρκα ή μπακαλιάρο προσθέτουμε και λίγο βούτυρο ακόμα. Αν ο σολομός είναι με την πέτσα του δεν είναι απαραίτητο. Αφήνουμε να βράσ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Η Κική λέει ότι αυτό το φαγητό εκτός απο το ότι είναι πολύ νόστιμο είναι και πολύ εξυπηρετικό ... χρειαζόμαστε μόνο μιά κατσαρόλα !!! ... καλό ε? Ψιλοκόβουμε ένα πράσο και το σοτάρουμε με λίγο λάδι ή βούτυρο αν προτιμάτε, για 5 λεπτά. Προσθέτουμε 2 φιλέτα σολομού, αλάτι και
πιπέρι. Τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό. Αν χρησιμοποιήσουμε άλλο ψάρι, όπως πέρκα ή μπακαλιάρο προσθέτουμε και λίγο βούτυρο ακόμα. Αν ο σολομός είναι με την πέτσα του δεν είναι απαραίτητο. Αφήνουμε να βράσ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr