Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγιά και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 5' να ξεκουραστούν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε μαζί με το αλάτι και το βούτυρο στο μείγμα που έχουμε φτιάξει. Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε για 3' μέσα στο μπολ και για άλλα 10' πάνω στον
πάγκο, μέχρι να πετύχουμε μία εύπλαστη ζύμη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα περίπου. Αργότερα, ανοίγουμε με έναν πλάστη τη ζύμη πάνω σε μια λαδόκολλα σε ορθογώνιο σχήμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγιά και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 5' να ξεκουραστούν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε μαζί με το αλάτι και το βούτυρο στο μείγμα που έχουμε φτιάξει. Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε για 3' μέσα στο μπολ και για άλλα 10' πάνω στον
πάγκο, μέχρι να πετύχουμε μία εύπλαστη ζύμη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα περίπου. Αργότερα, ανοίγουμε με έναν πλάστη τη ζύμη πάνω σε μια λαδόκολλα σε ορθογώνιο σχήμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr